Urządzenia i Akcesoria
Helado de chocolate
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
8 porciones
Składniki
-
750 g de crema para batir (30-40% grasa) bien fría
-
150 g de azúcar
-
100 g de agua
-
8 yemas de huevo
-
300 g de chocolate en trozos
-
1 pizca de sal
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
8 g
Kalorie
1924 kJ /
458 kcal
Tłuszcz
40 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chocolate
62 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Helado de cheesecake
13 godz.
Bizcocho genovés
1 godz. 50 min
Helado de chocolate
12 godz.
Helado de vainilla
12 godz.
Mantequilla de limón
10 min
Macarrones de chocolate
24 godz.
Besos de dama
1 godz.
Merengue francés con cocoa
2 godz. 10 min
Brioche de chocolate y avellana
2 godz. 20 min
Helado de canela
12 godz.
Helado de chocolate
12 godz.
Chocolate caliente
10 min