Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g de crema para batir (30-40% grasa), bien fría
- 150 g de azúcar
- 100 g de agua
- 8 yemas de huevo
- 300 g de chocolate, en trozos
- 1 pizca de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1924 kJ / 458 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 40 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Helado de vainilla
13h
Helado cheesecake con fresas low carb
12h 10min
Helado de praliné
5h 30 min
Delicia de helado
10h
Helado de chocolate
12u.
Helado de vainilla
12u.
Helado de chocolate
12u.
Panecillos de queso de cabra
2 Std.
Bloque helado de chocolate y café con higos
28h 15min
Mousse de chocolate
30 Min
Mazapanes de cacahuate
35min
Helado de limón con leche
12h 10min