Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho
- 400 g de azúcar refinada
- 400 g de mantequilla sin sal, blanda, en trozos
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharada de vainilla
- 6 huevos
- 400 g de harina para hot cakes
- 1 cucharadita de colorante vegetal comestible, rosa
- 1 cucharadita de colorante vegetal comestible, verde
Relleno y cobertura
- 400 g de azúcar
- 300 g de mantequilla sin sal, blanda, en trozos
- 100 g de leche
- 1 cucharadita de vainilla
Decoración
- 50 g de azúcar de colores, y un poco más para decorar
- 20 paletas de caramelo
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 3309 kJ / 790 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 89 g
- Tłuszcz
- 45 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Galletas con chispas de chocolate
40min
Pastel triple chocolate en capas
2 godz. 30 min
Pastel de almendras y vainilla
2h
Galletas de Pascua
50 min
Muffins de chocolate invertido
1 godz.
Pastel arcoiris
2h
Cake pops
2 godz. 15 min
Chocolatines
4 Std. 30 Min
Pastel de cajeta
1 godz. 10 min
Malteada de brownie de chocolate
35 min
Galletas glaseadas
1 godz. 30 min
Cupcakes de plátano
40min