Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho
- 400 g de azúcar refinada
- 400 g de mantequilla sin sal, blanda, en trozos
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharada de vainilla
- 6 huevos
- 400 g de harina para hot cakes
- 1 cucharadita de colorante vegetal comestible, rosa
- 1 cucharadita de colorante vegetal comestible, verde
Relleno y cobertura
- 400 g de azúcar
- 300 g de mantequilla sin sal, blanda, en trozos
- 100 g de leche
- 1 cucharadita de vainilla
Decoración
- 50 g de azúcar de colores, y un poco más para decorar
- 20 paletas de caramelo
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 3309 kJ / 790 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 89 g
- Tłuszcz
- 45 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Galletas de Pascua
50 min
Brownies rápidos de tres chocolates
40 min
Pastel arcoiris
2h
Cupcakes de plátano
40 min
Pastel de celebración con letras o numeros
2h
Polvorones
1h
Muffins de cocoa y tres chocolates
40 min
Besos de dama
1h
Donas de chocolate
50 min
Pastel capuchino
2h
Panqué de plátano con chocolate
1h
Pastel triple chocolate en capas
2h 30min