Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 面粉
- 50 克 蛋液, 约1颗蛋
- ½ 茶匙 核桃油
- 100 克 虾仁, 选择河虾仁
- 100 克 西兰花, 切小朵
- 500 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 一份食谱
- Kalorie
- 2520 kJ / 602 kcal
- Białko
- 40.1 g
- Węglowodany
- 85.3 g
- Tłuszcz
- 10.5 g
- Błonnik
- 5.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
西兰花鸡肉通心粉糊(10~12个月辅食)
25 min
鸡肉番茄米饭糊(10~12个月辅食)
25 min
胡萝卜土豆牛肉糊(10~12个月辅食)
30min
奶香馒头(10~12个月辅食)
1h 35min
清蒸牛肉蔬菜丸子(13~18个月辅食)
40min
肉末芹菜(13~18个月辅食)
10 Min
鸡蓉西兰花(13~18个月辅食)
15 Min
胡萝卜香菇鸡饭(13~18个月辅食)
20min
婴儿软饭(13~18个月辅食)
40min
河虾仁蒸蛋(13~18个月辅食)
25 min
虾仁冬瓜蓉(13~18个月辅食)
15 Min
牛肉番茄乌冬面配白煮蛋及丝瓜(13~18个月辅食)
30min