Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho de chocolate
- 100 g de agua hirviendo
- 30 g de cacao puro en polvo
- ½ cucharadita de bicarbonato
- 50 g de mantequilla fundida
- 25 g de aceite de girasol
- 150 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- 50 g de nata
- 130 g de harina de repostería
Bizcocho blanco
- 200 g de harina de repostería
- 1 ½ cucharaditas de levadura química en polvo
- 1 cucharada de azúcar vainillado
- 1 pellizco de sal
- 3 claras de huevo (aprox. 100 g)
- 100 g de leche
- 70 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 130 g de azúcar
Frosting de frutos rojos
- 100 g de frutos rojos congelados variados
- 300 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 200 g de azúcar glas
- 1 cucharada de azúcar vainillado
- 4 gotas de colorante rojo (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1647 kJ / 394 kcal
- Białko
- 3.63 g
- Węglowodany
- 43.21 g
- Tłuszcz
- 22.98 g
- Błonnik
- 0.96 g
Alternatywne przepisy
Cupcakes de coco y frambuesa
2 godz. 15 min
Cupcakes de tiramisú
1h
Red velvet cake
5h
Cupcakes de chocolate y cacahuete
50min
Cupcakes tela de araña
2 Std. 10 Min
Cupcakes de café y avellanas
1 godz. 35 min
Party-pops cake
3h 15min
Minicupcakes lemon pie
1h 10min
Blueberry cupcakes
1 godz. 45 min
Cupcakes de galletas Oreo®
1h 40min
Red velvet cupcakes
1h
Cupcakes de vainilla
1h