Urządzenia i Akcesoria
Telhas de cacau e amêndoas
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 13 godz.
24 unidades
Składniki
-
manteiga à temperatura ambiente25 g
-
açúcar80 g
-
farinha10 g
-
cacau em pó10 g
-
claras de ovo2
-
amêndoa laminada20 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
3.9 mg
Białko
0.6 g
Kalorie
120.5 kJ /
28.8 kcal
Tłuszcz
1.3 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
4.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Angel cake de avelã
40 min
Piza de curcuma com anchovas, flores de curgete e cebola
Brak ocen
Bombons de licor
1 godz. 30 min
Pão-de-ló
55 min
Bolachas de cacau
1 godz. 30 min
Capuchas da Ilha
25 min
Merengue de cacau
2 godz. 15 min
Bolachas de amêndoa e chocolate
40 min
Bombons de chocolate branco
2 godz.
Blättertorte
2 godz.
Bolo base
1 godz. 50 min
Ovos-moles
1 godz.