
Urządzenia i Akcesoria
Crostata alla crema di cioccolato
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
12 porzioni
Składniki
Pasta frolla
-
di farina450 g
-
di zucchero di canna90 g
-
di burro morbido a pezzi230 g
-
tuorli4
-
di miele (opcjonalnie)15 g
-
di scorza di limone tritata1 cucchiaino
-
di lievito in polvere per dolci¾ cucchiaino
Crema
-
di nocciole tostate75 g
-
di cioccolato gianduia a pezzi (2-3 cm)120 g
-
tuorli6
-
di zucchero230 g
-
di latte intero750 g
-
di amido di mais (maizena)75 g
-
di ricotta150 g
Terminare la preparazione
-
di zucchero a velo1 ½ - 2 cucchiai
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
597.9 kcal /
2501.7 kJ
Białko
11.3 g
Tłuszcz
29.9 g
Węglowodany
72.6 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Sód
77.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Torte di casa
60 Przepisów
Włochy
Włochy