
Urządzenia i Akcesoria
Cappuccino czekoladowe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 porcje
Składniki
-
25 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
-
500 g mleka
-
1 ½ łyżki kawy rozpuszczalnej, typu espresso
-
1 ½ łyżeczki cukru
-
15 g likieru migdałowego, np. amaretto (opcjonalnie)
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
243.2 kcal /
1017.5 kJ
Białko
9.5 g
Tłuszcz
13.9 g
Węglowodany
21 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Sód
131.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DRUGIE ŚNIADANIA CZ. II
10 Przepisów
Polska
Polska