Urządzenia i Akcesoria
Egg Salad Sandwiches
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 pieces
Składniki
-
water (to the 1L fill level)
-
eggs4
-
mayonnaise to taste (see Tips)40 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
bread of choice6 slices
-
cress or alfalfa sprouts15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
271.8 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
720.5 kJ /
172.2 kcal
Tłuszcz
9.3 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
14.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
No fail mash potato
20 min
Cheeseburger sliders
2 godz. 40 min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 godz. 30 min
Boiled pasta
20 min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5 min
Cooking White Rice
25 min
Breakfast burritos
45 min
Brown rice
50 min
Tequila kiwi smash
5 min
Fruity dream
10 min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min
Berry mojito mocktail
5 min