Pelmeni mit Meerrettich-Dip

Pelmeni mit Meerrettich-Dip

4.8 10 rating
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 Portionen

Składniki

  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    330 g
  • Wasser und mehr zum Kochen
    130 g
  • Ei
    1
  • Öl
    15 g
  • Salz
    1 ¾ TL
  • Schmand
    100 g
    100 g Crème fraîche
  • Saure Sahne
    35 g
  • Meerrettich aus dem Glas
    20 g
  • Schnittlauch in feinen Röllchen
    ¼ Bund
  • Pfeffer
    ¾ TL
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehe (opcjonalnie)
    1
  • Hackfleisch, gemischt
    330 g
  • Senf
    1 ½ TL
  • Butter in Stücken
    20 g

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 28 g
Kalorie 2640 kJ / 630 kcal
Tłuszcz 29 g
Błonnik 4.2 g
Węglowodany 63 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...