Urządzenia i Akcesoria
Baba de camelo e avelãs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
9 doses
Składniki
-
folhas de gelatina neutra6
-
Água q.b. p/ hidratar
-
avelã torrada s/ pele230 g
-
claras de ovo9
-
leite condensado cozido560 g
-
gemas de ovo9
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
133.2 mg
Białko
14.2 g
Kalorie
1749.1 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
23.8 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
39.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mousse de chocolate
3 godz. 20 min
Torta de laranja
30 min
Tarte de nata
8 godz.
Mousse de café e leite condensado
4 godz.
Doce de leite condensado e café
10 min
Doce da casa
45 min
Bolo de bolacha
2 godz. 25 min
Farófias
20 min
Serradura
5 min
Doce da casa
2 godz. 30 min
Pudim que não vai ao forno
6 godz.
Mousse de chocolate
20 min