鸡肉高汤酱

鸡肉高汤酱

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
2 人份

Składniki

  • 去骨去皮鸡肉 去筋(处理前鸡腿重约300克),切块
    150 克
  • 综合蔬菜 (如:西洋芹、洋葱、蒜头、韭葱),切块
    100 克
  • 新鲜综合香草 (如:迷迭香、百里香、欧芹),只取叶子
    2 支
  • 粗盐
    75 克
  • 白葡萄酒
    50 克
  • 干月桂叶
    1 片
  • 丁香
    1 粒
  • 芫荽籽
    2 - 3 粒

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 2 人份

Sód 29241.1 mg
Białko 37 g
Kalorie 1400.8 kJ / 334.8 kcal
Tłuszcz 6.8 g
Błonnik 9.8 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Węglowodany 24.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...