Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
sous-vide慢煮带子
- 1500 克 水
- 30 克 柠檬汁
- 12 个 带子 ,冷冻的,提前解冻
- 1 小撮 盐
- 1 小撮 白胡椒粉
藏红花酱
- 50 克 洋葱 ,切块
- 20 克 特级初榨橄榄油
- 200 克 稀奶油, 含脂量最低30%
- 1 小撮 藏红花
- 1 小撮 盐
上桌准备
- 20 克 无盐黄油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1302.1 kJ / 311 kcal
- Białko
- 9.1 g
- Węglowodany
- 4.1 g
- Tłuszcz
- 29.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 15 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 226.2 mg