Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 克 雪梨 (韩国梨) ,去芯 ,一切四块
- 60 克 黄皮洋葱
- 4 个 蒜瓣
- 3 克 新鲜姜 ,切成薄片(0.5厘米)
- 1 小支 青葱 ,切葱花
- 1 汤匙 酱青
- 1 ½ 汤匙 红糖
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 2 茶匙 麻油
- 3 汤匙 韩式辣椒酱
- Wartości odżywcze
- na 1 罐
- Kalorie
- 1293 kJ / 309 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 1274 mg