Urządzenia i Akcesoria
Pan de caja blanco
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
24 rebanadas
Składniki
-
350 g de agua mineral
-
20 g de azúcar
-
20 g de mantequilla20 g de manteca de cerdo
-
40 g de levadura prensada fresca
-
600 g de harina
-
10 g de sal fina
-
mantequilla sin sal para engrasar el molde
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Białko
3 g
Kalorie
403 kJ /
97 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pan de caja
2 godz. 30 min
Pan de caja integral
1 godz. 40 min
Pan de leche
2 godz. 20 min
Mezcla infalible
5 min
Rosca de Reyes
3 godz.
Pan de caja con ajonjolí
2 godz.
Pan de caja con semillas de amapola
2 godz. 10 min
Pan de caja integral
1 godz. 10 min
Bollitos para la cena
1 godz. 40 min
Focaccia - Demo presentadores
35 min
Pan de caja blanco
2 godz.
Bolillos caseros
1 godz. 40 min