Terrine de salmão e avocado

Terrine de salmão e avocado

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
8 porções

Składniki

  • salmão defumado fatiado
    500 g
  • água
    120 g
  • gelatina em pó (1 sachê de 12 g)
    2 ½ c. chá de
  • queijo cremoso (creamcheese)
    500 g
  • limão siciliano apenas as raspas
    ½
  • cebolinha francesa finamente picada
    2 c. sopa de
  • sal marinho
    1 c. chá de
  • pimenta do reino preta em pó
    5 pitadas de
  • avocado maduro
    240 g
  • suco de limão
    10 g
  • alho em pó
    1 pitada
  • limão siciliano cortado em gomos, para servir
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porção

Sód 937 mg
Białko 20 g
Kalorie 1409 kJ / 340 kcal
Tłuszcz 27 g
Tłuszcz nasycony 13 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...