Minicakes de yogur (sin gluten)

Minicakes de yogur (sin gluten)

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
20 unidades

Składniki

  • 220 g harina de arroz casera o certificada sin gluten
  • 90 g de fécula de maíz (maicena) certificada sin gluten
  • 220 g de azúcar
  • 125 g de yogur natural
  • 5 g de extracto natural de vainilla
  • 100 g de aceite de girasol
  • 3 huevos
  • 15 gramo polvo de hornear
  • 5 gramo goma xantana

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Białko 2.2 g
Kalorie 660 kJ / 157 kcal
Tłuszcz 6.1 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 25.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...