Salada fresca de funcho

Salada fresca de funcho

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 doses

Składniki

  • salsa de folha lisa só as folhas
    2 pés de
  • funcho cortado em pedaços (5 cm aprox.)
    250 g
  • maçã verde com pele, cortada em quartos
    1
  • pepino cortado em pedaços (3 cm aprox.)
    100 g
  • talo de aipo cortado em pedaços (3 cm aprox.)
    1
  • vinagre de sidra
    2 c. chá de
  • azeite
    1 c. sopa de
  • sal
    2 pitadas de
  • pimenta preta
    2 pitadas de

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 115.7 mg
Białko 1.2 g
Kalorie 337.9 kJ / 80.8 kcal
Tłuszcz 3.6 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 11.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...