Ceviche de salmão - Peru

Ceviche de salmão - Peru

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 porções

Składniki

  • filé de salmão limpo, em cubos de 1 cm x 1 cm
    400 g
  • sal
    6 pitadas de
  • pimenta do reino preta em grão
    4 pitadas de
  • cubos de gelo
    100 g
  • suco de limão
    90 g
  • pimenta dedo de moça pequeno
    ½
  • gengibre de aprox. 2 cm
    1 pedaço de
  • coentro somente as folhas, mais q. b. para decorar
    3 talos de
  • azeite de oliva
    20 g
  • cebola roxa
    100 g
  • milho verde de lata (ver dica)
    150 g
  • Tabasco verde (opcjonalnie)
    ½ - 1 colher de chá

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porção

Białko 16.8 g
Kalorie 924.6 kJ / 221 kcal
Tłuszcz 14.3 g
Węglowodany 8.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...