Urządzenia i Akcesoria
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 4 godz.
6 porties
Składniki
Panettone-crémeux
-
brood, panettone zonder korst200 g
-
room 40% vet200 g
-
volle melk100 g
-
suiker40 g
-
eierdooiers2
Gel van Mandarijn en Passievrucht
-
agar-agar3 g
-
suiker30 g
-
mandarijnsap versgeperst en gezeefd150 g
-
verse passievruchtpulp50 g
Crumble
-
bloem30 g
-
amandelpoeder30 g
-
suiker30 g
-
boter in blokjes, koud30 g
-
zout1 snuifje
Vanille-kokosmousse
-
room 40 % vetgehalte200 g
-
kokosmelk50 g
-
bloemsuiker30 g
-
1 tl vanillepastavanillepeul enkel de zaadjes½
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
141.1 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
2432.9 kJ /
581.5 kcal
Tłuszcz
38.2 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
20.7 g
Węglowodany
53.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hap en Tap
5 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Keine Bewertungen
Pistache Kunafa Brownie
Keine Bewertungen
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10 Min
Perzik- en Amandelijs
Keine Bewertungen
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 Std. 40 Min
Peren op Sinaasappelsiroop
Keine Bewertungen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Keine Bewertungen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Keine Bewertungen
Citroen-kokos bliss balletjes
40 Min
Vegan pudding
15 Min