Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse

Brak ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 4 godz.
6 porties

Składniki

Panettone-crémeux
  • brood, panettone zonder korst
    200 g
  • room 40% vet
    200 g
  • volle melk
    100 g
  • suiker
    40 g
  • eierdooiers
    2
Gel van Mandarijn en Passievrucht
  • agar-agar
    3 g
  • suiker
    30 g
  • mandarijnsap versgeperst en gezeefd
    150 g
  • verse passievruchtpulp
    50 g
Crumble
  • bloem
    30 g
  • amandelpoeder
    30 g
  • suiker
    30 g
  • boter in blokjes, koud
    30 g
  • zout
    1 snuifje
Vanille-kokosmousse
  • room 40 % vetgehalte
    200 g
  • kokosmelk
    50 g
  • bloemsuiker
    30 g
  • vanillepeul enkel de zaadjes
    ½
    1 tl vanillepasta

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portie

Sód 141.1 mg
Białko 7.9 g
Kalorie 2432.9 kJ / 581.5 kcal
Tłuszcz 38.2 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 20.7 g
Węglowodany 53.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...