Mousse de atún y pepinillos

4.8 16 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 55 min
8 raciones

Składniki

  • aceite vegetal para engrasar
  • 75 g de pepinillos en vinagre
  • 150 g de atún en aceite (escurrido)
  • 2 rebanadas de pan de molde (sin corteza)
  • 150 g de leche evaporada
  • 40 g de tomate frito
  • 2 huevos
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 500 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 201.4 mg
Białko 5.9 g
Kalorie 264 kJ / 63 kcal
Tłuszcz 2.8 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 3.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...