Pizza romana blanca

4.5 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
6 ración

Składniki

Biga
  • 1400 g de agua
  • 3 g de levadura prensada fresca
  • 100 g de harina integral de trigo
  • 150 g de harina de trigo
  • aceite
  • 10 g de zumo de limón
Masa de pizza
  • 400 g de harina de fuerza
  • 1480 g de agua
  • 10 g de sal
  • 15 g de aceite de oliva
  • 10 g de zumo de limón

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 646.3 mg
Białko 12.6 g
Kalorie 1644.3 kJ / 393 kcal
Tłuszcz 2.2 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Węglowodany 75.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...