Urządzenia i Akcesoria
Croutons (mediterran)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 Portionen
Składniki
-
Roggenmischbrot (ca. 5 Scheiben), ohne Rinde, geviertelt250 g
-
Olivenöl50 g
-
Tomatenmark50 g
-
Thymian, getrocknet1 TL
-
Oregano, getrocknet1 TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
744 kJ /
178 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Finessen 4/2015
23 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Feldsalat mit Kartoffeldressing
30 min
Kartoffelschnecken mit Taleggio und Schnittlauch-Dip
1 godz. 10 min
Speck-Zwiebel-Sahne-Dressing
10 min
Käsesauce
15 min
Käse-Kräcker
1 godz.
Pesto mit Walnuss und Ricotta
10 min
Sesampesto
10 min
Cheddar-Mandeln
45 min
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1 godz. 30 min
Paprikasauce
40 min
Kräuter-Tomatensauce
20 min
Paprika-Pesto
40 min