Urządzenia i Akcesoria
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
16 portions
Składniki
-
water500 g
-
beetroot peeled and cut in pieces (3 cm)700 g
-
horseradish, fresh peeled, cut in pieces (3 cm) (see tip)75 g
-
red wine vinegar40 g
-
ground caraway½ tsp
-
sugar to taste (see tip)1 Tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
94.7 mg
Białko
0.8 g
Kalorie
104.6 kJ /
25 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pawpaw smoothie
10 min
White Tom Yum Seafood Noodles
1 godz.
Gut Immunity Shot
5 min
Buckwheat Lasagne
1 godz. 40 min
Beef stock paste
3 godz.
Basic kimchi
144 godz. 20 min
Portuguese green eggs
50 min
Liquid beef stock
3 godz. 20 min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4 godz.
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20 min
Steamed Chocolate Flan Cake
7 godz.
Baklava Cheesecake
3 godz. 30 min