Urządzenia i Akcesoria
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
16 portions
Składniki
-
water500 g
-
beetroot peeled and cut in pieces (3 cm)700 g
-
horseradish, fresh peeled, cut in pieces (3 cm) (see tip)75 g
-
red wine vinegar40 g
-
ground caraway½ tsp
-
sugar to taste (see tip)1 Tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
94.7 mg
Białko
0.8 g
Kalorie
104.6 kJ /
25 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
No Bake Nutella Cheesecake
4 godz. 20 min
Lime and coconut mini bundts
40 min
Baci di Dama Hazelnut Biscuits
2 godz. 10 min
Bao buns
Brak ocen
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72 godz. 30 min
Orange Pound Cake
1 godz. 15 min
Flourless Gianduja Cake
2 godz. 40 min
Peanut Butter Ice Cream
8 godz. 20 min
Polenta Bites with Caponata or Berry Compote
4 godz.
Green Spelt Bread Patties
1 godz. 10 min
Raspberry Coconut Smoothie Bowl
10 min
Mayonnaise
5 min