Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)

4.6 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
16 portions

Składniki

  • water
    500 g
  • beetroot peeled and cut in pieces (3 cm)
    700 g
  • horseradish, fresh peeled, cut in pieces (3 cm) (see tip)
    75 g
  • red wine vinegar
    40 g
  • ground caraway
    ½ tsp
  • sugar to taste (see tip)
    1 Tbsp
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 94.7 mg
Białko 0.8 g
Kalorie 104.6 kJ / 25 kcal
Tłuszcz 0.1 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 5.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...