Rote-Bete-Couscoussalat mit gebratenen Maultaschen

4.1 49 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen

Składniki

  • Zwiebel halbiert
    60 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    10 g
  • Rote Bete, gegart in Würfeln (2 cm)
    280 g
  • Couscous
    200 g
  • Wasser
    200 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Rote-Bete-Saft
    200 g
  • Babyspinat, frisch
    50 - 100 g
  • Maultaschen in Streifen (1-2 cm)
    400 g
  • Olivenöl
    1 TL
  • Feta zerbröselt
    100 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 522 mg
Białko 15.9 g
Kalorie 2267.7 kJ / 542 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 9.8 g
Węglowodany 73.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...