Urządzenia i Akcesoria
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 13 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Vanilla Ganache (the day before)
-
gelatin sheets (approx. 2 g each)2
-
cold water to soak
-
white chocolate cut into pieces85 g
-
cream, 35 % fat395 g
-
2 tsp vanilla pastevanilla pod seeds only1
Caramel
-
sugar100 g
-
butter, unsalted in pieces45 g
-
cream, 35 % fat room temperature3 g
Pecan Praline
-
pecan nut divided315 g
-
water30 g
-
sugar115 g
-
salt1 pinch
-
hazelnut oil2 tbsp
-
puff pastry1 sheet
-
powdered sugar15 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
215.2 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
4472.9 kJ /
1069 kcal
Tłuszcz
88.6 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
31.7 g
Węglowodany
72.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sesame Cold Noodles
Brak ocen
Huli Huli Chicken Skewers
50 min
Date and Nut Balls
20 min
Spicy Beef with Red Capsicums
30 min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40 min
Mussels with Leek and Coconut Sauce (TM5)
Brak ocen
Meatballs with Tomato Sauce
55 min
Octopus and Potato Salad
40 min
Placki
40 min
Veal fillet with mirabelle plums
1 godz. 50 min
Vegetable and hazelnut cheese muffins
45 min
Mushrooms stuffed with onion ricotta
40 min