Guisado de favas e alcachofras

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 doses

Składniki

  • alcachofras
    600 - 700 g
  • limão cortado em pedaços
    1
  • Água q.b. p/ cobrir
  • dentes de alho
    2
  • salsa
    2 - 3 pés de
  • azeite
    50 g
  • amido de milho
    1 c. sopa de
  • cubo de caldo de legumes
    ½
  • pimenta
    1 pitada de
  • filamentos de açafrão
    1 pitada de
  • cerveja
    330 g
  • favas frescas (ver dica)
    300 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Białko 8.1 g
Kalorie 843.8 kJ / 201.7 kcal
Tłuszcz 8.9 g
Błonnik 10 g
Węglowodany 24.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...