Urządzenia i Akcesoria
Salted Caramel Ice Cream
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 14 godz.
8 portions
Składniki
Salted caramel sauce
-
sugar250 g
-
whipping cream (min. 30% fat)200 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
unsalted butter cold and as much as possible in one piece (approx. 20 mm x 40 mm x 10 mm)30 g
-
salt1 tsp
-
vinegar50 g
Ice cream
-
vanilla pod½
-
fresh milk600 g
-
whipping cream (min. 30% fat)200 g
-
sugar30 g
-
egg yolks6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
2034 kJ /
486 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 min
Egg and bacon breakfast baguettes
25 min
Garaetteok (Korean rice cake)
25 godz. 45 min
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
9 godz.
Baklava cheesecake
25 godz. 45 min
Lahmacun Pide (Turkish pizza)
1 godz. 20 min
Fraisier sponge
30 godz.
Choux pastry
1 godz.
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3 godz. 20 min
Ginger spice and white chocolate muffin
35 min
Maple pecan ice cream
26 godz. 30 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min