Urządzenia i Akcesoria
Salted Caramel Ice Cream
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 14 godz.
8 portions
Składniki
Salted caramel sauce
-
sugar250 g
-
whipping cream (min. 30% fat)200 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
unsalted butter cold and as much as possible in one piece (approx. 20 mm x 40 mm x 10 mm)30 g
-
salt1 tsp
-
vinegar50 g
Ice cream
-
vanilla pod½
-
fresh milk600 g
-
whipping cream (min. 30% fat)200 g
-
sugar30 g
-
egg yolks6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
2034 kJ /
486 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ciabatta olive sticks
2 godz. 5 min
Chocolate and chilli tart
25 godz.
Mini apple crumble cakes
1 godz. 15 min
Pavlova towers
4 godz. 30 min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
45 min
Pear and ginger paste
26 godz. 25 min
Salt-free chicken stock paste
45 min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2 godz. 10 min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25 min
Fragrant Asian fish parcels (Skinnymixers)
40 min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3 godz. 15 min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2 godz.