Urządzenia i Akcesoria
Panna Cotta mit Kokosnuss und caramelisierten Orangen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Kokosmilch300 g
-
Kokosnusscreme100 g
-
Vanilleschote Mark ausgekratzt1
-
Agar-Agar1 TL
-
Kokosblütenzucker1 EL
-
2 EL AhornsirupHonig2 EL
-
Blutorangen (ca. 2 Stück), geschält und filetiert300 g
-
Kokosflocken, ungesüsstKokoschips
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
18.1 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
1234.9 kJ /
295.2 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
16.2 g
Węglowodany
24.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Woman 50+
5 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Guacamole
1 godz.
Lachs-Gemüse-Ei-Muffins aus dem Nester
Brak ocen
Caramelköpfli
5 godz. 15 min
Pochierte Vanillebirnen mit Vanillesauce und gebackenen Streuseln
1 godz.
Lachs mit Mandelkruste und Spargel-Tagliatelle
35 min
Chili-Limetten-Poulet mit Blumenkohlreis
1 godz. 10 min
Kalte Avocado-Kokos-Suppe
10 min
Sektcocktail Bellini
5 min
Bananen-Honig Porridge
10 min
Spinat-Lasagne
3 godz.
Trüffel-Parmesan-Ravioli
3 godz. 30 min
Forellenfilet auf Belugalinsen mit Fenchel und Gemüsevinaigrette
45 min