Gâteau au fromage brûlé Basque

4.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
12 tranche

Składniki

  • de beurre non salé pour graisser
  • 910 g de fromage à tartiner à température ambiante, en morceaux
  • 285 - 340 g de sucre selon le goût
  • 6 œufs de gros calibre
  • 450 g de crème à fouetter, 30-40 % de matières grasses
  • 60 g de farine tout usage
  • 1 c. à thé d'extrait naturel de vanille (opcjonalnie)
  • ½ c. à thé de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 tranche

Sód 432.3 mg
Białko 10 g
Kalorie 2334.8 kJ / 558 kcal
Tłuszcz 43.3 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 24.4 g
Węglowodany 34.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...