Urządzenia i Akcesoria
Schwarze Linguine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Petersilie abgezupft10 g
-
natives Olivenöl50 g
-
Knoblauchzehen2
-
kleine Tintenfische, ganz gesäubert, in Streifen (1 cm)600 g
-
trockener Weißwein60 g
-
Salz1 ½ TL
-
Wasser650 g
-
Tintenfisch-Tinte, flüssig1 - 2 Pck.
-
Pfeffer1 Prise
-
Linguine400 g
-
Zitrone in 4 Scheiben1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
37 g
Kalorie
2502 kJ /
598 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Maronen-Champignon-Tarte mit Cranberrys
1 godz.
Griechischer Brokkolisalat mit Rucola-Pesto und gerösteter Zitrone
30 min
Mayonnaise ohne Ei
10 min
Vegane Cheddar Mac & Cheese
Brak ocen
Pico de Gallo
5 min
Käsegebäck
2 godz. 30 min
Birnen-Thymian-Speckbrötchen
15 godz.
Dill-Croutons
30 min
Avocado-Gurken-Salat
20 min
Lammkarree mit Pilzrisotto
40 min
Vollkorn-Tacos mit Pulled Pork und Biersud
5 godz.
Lasagne Bolognese mit grünen Spinat-Teigblättern
3 godz.