螺旋萝卜丝泡菜

螺旋萝卜丝泡菜

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
3 罐(果酱瓶)

Składniki

  • 红萝卜 去皮,切成适合进料管的块
    400 - 500 克
  • 500 克
  • 白米醋
    150 克
  • 100 克
  • 蒜瓣 切成薄片
    6 个
  • 紫洋葱 切成薄片
    80 克
  • 新鲜青辣椒 切成薄片
    3 条
  • 新鲜莳萝 切成薄片
    9 - 12 小支

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 罐(果酱瓶)

Sód 114.9 mg
Białko 2.3 g
Kalorie 954.4 kJ / 228.1 kcal
Tłuszcz 0.4 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 54.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie