Urządzenia i Akcesoria
螺旋萝卜丝泡菜
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
3 罐(果酱瓶)
Składniki
-
红萝卜 去皮,切成适合进料管的块400 - 500 克
-
水500 克
-
白米醋150 克
-
糖100 克
-
蒜瓣 切成薄片6 个
-
紫洋葱 切成薄片80 克
-
新鲜青辣椒 切成薄片3 条
-
新鲜莳萝 切成薄片9 - 12 小支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 罐(果酱瓶)
Sód
114.9 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
954.4 kJ /
228.1 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
54.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
螺旋团团转
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
骨头汤(10~12个月辅食)
2 godz. 10 min
鸡汤(7~9个月辅食)
1 godz. 10 min
蔬菜汤(7~9个月辅食)
25 min
白萝卜生梨汤(6个月辅食)
25 min
感冒鸡汤(7~9个月)
1 godz. 10 min
藕汁(6个月辅食)
25 min
丝瓜清汤(6个月辅食)
25 min
玉米清汤(6个月辅食)
30 min
洋葱清汤(6个月辅食)
25 min
红豆沙
9 godz.
猪油
1 godz. 20 min
韭菜花酱
168 godz. 15 min