Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 猪骨, 切大块,洗净
- 10 克 姜, 切片
- 2 支 葱, 打结
- 800 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 一份食谱
- Kalorie
- 2191 kJ / 524 kcal
- Białko
- 47.3 g
- Węglowodany
- 0.9 g
- Tłuszcz
- 36.8 g
- Błonnik
- 0.1 g