Urządzenia i Akcesoria
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
25 stuk
Składniki
-
sesamolie1 eetlepel
-
lente-uien geschild, in stukjes van 2 cm gesneden4
-
gember, vers wortel geschild2 centimeter
-
teentjes knoflook2
-
varkensnek (procureur), ontbeend250 gram
-
kristalsuiker1 theelepel
-
1 eetlepel rijstazijnwijnazijn1 eetlepel
-
tamari saus en een beetje om te serveren1 eetlepel
-
wonton vellen25
-
water500 gram
-
zonnebloemolie2 eetlepel
-
tamari saus
-
wasabipasta, kant en klaar dienen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
14 g
Kalorie
1100 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 godz. 35 min
Inktvis "à Lagareiro"
Brak ocen
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4 godz. 15 min
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1 godz.
Cashew- en kokosmelk
10 min
Rode bieten smoothie bowl
10 min
Glühwein
15 min
Vijfzaden energierepen
1 godz. 45 min
Popcorn-ijs
Brak ocen
Batbout met kaas
30 min
IJs van Mango en Passievrucht
Brak ocen
Energiesmoothie
10 min