Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
25 stuk

Składniki

  • sesamolie
    1 eetlepel
  • lente-uien geschild, in stukjes van 2 cm gesneden
    4
  • gember, vers wortel geschild
    2 centimeter
  • teentjes knoflook
    2
  • varkensnek (procureur), ontbeend
    250 gram
  • kristalsuiker
    1 theelepel
  • wijnazijn
    1 eetlepel
    1 eetlepel rijstazijn
  • tamari saus en een beetje om te serveren
    1 eetlepel
  • wonton vellen
    25
  • water
    500 gram
  • zonnebloemolie
    2 eetlepel
  • tamari saus
  • wasabipasta, kant en klaar dienen

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 stuk

Białko 14 g
Kalorie 1100 kJ / 263 kcal
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...