Karamellisierte Portwein-Zwiebeln

4.7 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
8 Portionen

Składniki

  • Öl
    15 g
  • rote Zwiebeln halbiert, in Ringen
    300 g
  • Salz
    ¾ TL
  • brauner Zucker
    30 g
  • roter Portwein
    40 g
  • Balsamico, dunkel
    10 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 221.5 mg
Białko 0.4 g
Kalorie 227.7 kJ / 54.4 kcal
Tłuszcz 1.9 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 8.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...