Urządzenia i Akcesoria
Karamellisierte Portwein-Zwiebeln
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
8 Portionen
Składniki
-
Öl15 g
-
rote Zwiebeln halbiert, in Ringen300 g
-
Salz¾ TL
-
brauner Zucker30 g
-
roter Portwein40 g
-
Balsamico, dunkel10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
221.5 mg
Białko
0.4 g
Kalorie
227.7 kJ /
54.4 kcal
Tłuszcz
1.9 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
8.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 6/2025
39 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Pfannkuchen
1 godz. 15 min
Vegane Austernpilzsuppe
Brak ocen
Trüffelrisotto
45 min
Deftiger Tortellinisalat für viele
35 min
Baklava-Cheesecake
3 godz. 30 min
Tomate-Mozzarella für Angeber (Fine Dining)
6 godz. 40 min
Gougère mit Zwiebeln, Käse und Speck
1 godz.
Orientalische Fladenbrot-Torte
3 godz. 45 min
Miesmuscheln
25 min
Spritzkringel mit Zuckergusspunkten
1 godz.
Mitternachtssuppe mit Lachs
45 min
Brownie-Blaubeer-Cheesecake
2 godz. 30 min