Urządzenia i Akcesoria
Karamellisierte Portwein-Zwiebeln
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
8 Portionen
Składniki
-
Öl15 g
-
rote Zwiebeln halbiert, in Ringen300 g
-
Salz¾ TL
-
brauner Zucker30 g
-
roter Portwein40 g
-
Balsamico, dunkel10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
221.5 mg
Białko
0.4 g
Kalorie
227.7 kJ /
54.4 kcal
Tłuszcz
1.9 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
8.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 6/2025
39 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Seehecht im Bierteig mit Remoulade
35 min
Chili-Cheese-Dip
15 min
Pochierte Birnen mit Vanillesauce und Streuseln
1 godz.
Hot Sarti
20 min
Original Neapolitanische Pizza
9 godz.
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45 min
Hefe-Hackfleisch-Knödel mit Käsesauce
2 godz.
Original Neapolitanische Pizza
9 godz.
Rotkohl
1 godz.
Weißes Stracciatella-Eis mit Früchten und Minzpesto
12 godz.
Rote-Bete-Spätzle mit Wirsing-Geschnetzeltem
1 godz. 5 min
Vollkornspaghetti mit feuriger Erdnusssauce
35 min