Bizcocho al vapor con naranja, granada y campari

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
12 raciones

Składniki

  • de naranja sanguina sin piel, en gajos cortados a vivo
    200 g
    200 g de naranja, sin piel, en gajos cortados a vivo
  • de granos de granada
    120 g
  • de miel
    20 g
  • de Campari®
    20 g
  • de ginebra
    20 g
  • de azúcar
    230 g
  • tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
    5 - 6
  • de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos (y un poco más para el molde)
    230 g
  • de vainilla líquida
    1 chorrito
  • huevos
    4
  • de leche
    120 g
  • de harina de repostería (y un poco más para el molde)
    230 g
  • de polvo de hornear
    2 cucharaditas
  • de agua
    900 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 345.8 kcal / 1447 kJ
Białko 4.9 g
Tłuszcz 18.1 g
Węglowodany 40.3 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 10.7 g
Sód 99.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...