Urządzenia i Akcesoria
Two Pound Apple Pie
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 slice
Składniki
Pie Crust
-
all purpose white flour115 g
-
butter, unsalted cold, cut into pieces115 g
-
salt½ tsp
-
water60 g
Filling
-
water680 g
-
lemon juice30 g
-
apple, type Granny Smith cored and ends trimmed910 g
-
butter, unsalted cut into pieces225 g
-
brown sugar115 g
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
cinnamon, ground1 tsp
-
nutmeg, ground1 tsp
-
all purpose white flour4 tbsp
-
salt½ tsp
-
liquid caramel to serve (see Tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
304.8 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
2077.2 kJ /
496.5 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
22 g
Węglowodany
44.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spiralize Your Life
21 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Cheesecakes in Jars
2 godz. 30 min
Baklava Cheesecake
Brak ocen
Sautéing Onions and Garlic
Brak ocen
Blueberry Jam
Brak ocen
Rosé Cream Puff Pastry
3 godz. 30 min
Flower Pot Egg Pudding
3 godz. 15 min
Summer Breeze Pineapple Pound Cake
1 godz. 10 min
Whoopi's Brioche Buns
3 godz. 45 min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4 godz. 40 min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
Brak ocen
Maple Pecan Tart
1 godz. 15 min