Urządzenia i Akcesoria
Two Pound Apple Pie
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 slice
Składniki
Pie Crust
-
all purpose white flour115 g
-
butter, unsalted cold, cut into pieces115 g
-
salt½ tsp
-
water60 g
Filling
-
water680 g
-
lemon juice30 g
-
apple, type Granny Smith cored and ends trimmed910 g
-
butter, unsalted cut into pieces225 g
-
brown sugar115 g
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
cinnamon, ground1 tsp
-
nutmeg, ground1 tsp
-
all purpose white flour4 tbsp
-
salt½ tsp
-
liquid caramel to serve (see Tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
304.8 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
2077.2 kJ /
496.5 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
22 g
Węglowodany
44.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spiralize Your Life
21 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Chicken Soup with Bamboo Shoots and Clams
Brak ocen
Geode Cake
Brak ocen
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Brak ocen
Chamomile Tea Latte
10 min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4 godz. 40 min
Gold Pineapple Te Fiti
10 min
Cold Red Curry Soup
30 min
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45 min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20 min
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons
17 godz. 20 min
Fruit Ice Cream
5 min
Smoothie
5 min