無麩質椰棗蘋果蛋糕

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 片

Składniki

  • 橄欖油 抹油用
  • 糙米
    240 克
    240 克 短梗米
  • 去核椰棗
    100 克
  • 蘋果 (任何種類) 削皮,去籽,切大塊
    140 克
  • 無麩質泡打粉
    1 ½ 茶匙
  • 小蘇打
    1 茶匙
  • 洋車前子粉
    1 大匙
  • ½ 茶匙
  • 核桃仁
    80 克
  • 4 顆
  • 100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 片

Sód 201.8 mg
Białko 3.4 g
Kalorie 723 kJ / 172 kcal
Tłuszcz 8.4 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Węglowodany 22.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie