
Urządzenia i Akcesoria
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
16 portion
Składniki
Dough
-
sugar45 g
-
water room temperature115 g
-
butter, unsalted plus extra, to grease30 g
-
dried yeast2 ¼ tsp
-
whole milk room temperature255 g
-
all purpose white flour595 g
-
salt2 tsp
-
all purpose white flour to dust
Toutons
-
vegetable oil to fry255 g
Bread
-
butter, unsalted softened to room temperature
-
butter, unsalted to serve
-
molasses, any kind to serve
-
powdered sugar to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
330.6 kcal /
1383.2 kJ
Białko
4.9 g
Tłuszcz
19.4 g
Węglowodany
34.2 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Sód
251.8 mg