Urządzenia i Akcesoria
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
16 portion
Składniki
Dough
-
sugar45 g
-
water room temperature115 g
-
butter, unsalted plus extra, to grease30 g
-
dried yeast2 ¼ tsp
-
whole milk room temperature255 g
-
all purpose white flour595 g
-
salt2 tsp
-
all purpose white flour to dust
Toutons
-
vegetable oil to fry255 g
Bread
-
butter, unsalted softened to room temperature
-
butter, unsalted to serve
-
molasses, any kind to serve
-
powdered sugar to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
251.8 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1383.2 kJ /
330.6 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
34.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple strudel
1 godz. 20 min
Blueberry Jam
Brak ocen
Macadamia Chocolate Cookies
1 godz.
Peach Melba Foam Trifles
40 min
Cultured Butter
12 godz. 15 min
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24 godz. 40 min
Slow cooked Pears in Red Wine
Brak ocen
Vanilla ice cream sandwiches
13 godz. 25 min
Caterpillar chocolate roll
3 godz. 15 min
Orange Pound Cake
1 godz. 15 min
Sponge cake
1 godz. 50 min
Crumbs chocolate chip cookies
1 godz. 10 min