Urządzenia i Akcesoria
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
16 portion
Składniki
Dough
-
sugar45 g
-
water room temperature115 g
-
butter, unsalted plus extra, to grease30 g
-
dried yeast2 ¼ tsp
-
whole milk room temperature255 g
-
all purpose white flour595 g
-
salt2 tsp
-
all purpose white flour to dust
Toutons
-
vegetable oil to fry255 g
Bread
-
butter, unsalted softened to room temperature
-
butter, unsalted to serve
-
molasses, any kind to serve
-
powdered sugar to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
251.8 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1383.2 kJ /
330.6 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
34.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béchamel Sauce
15 min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Brak ocen
Chocolate Chip Cookies
50 min
Vanilla Yogurt
12 godz. 20 min
Brioche
8 godz.
Sourdough Bread with Olives
5 godz. 20 min
Home-style sponge cake
2 godz. 30 min
Hot Cross Buns
1 godz. 55 min
Maple-Buttered Rum Cider
Brak ocen
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1 godz. 30 min
Banana Bread
1 godz. 50 min
Best lemon drizzle cake
35 min