Urządzenia i Akcesoria
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
16 portion
Składniki
Dough
-
sugar45 g
-
water room temperature115 g
-
butter, unsalted plus extra, to grease30 g
-
dried yeast2 ¼ tsp
-
whole milk room temperature255 g
-
all purpose white flour595 g
-
salt2 tsp
-
all purpose white flour to dust
Toutons
-
vegetable oil to fry255 g
Bread
-
butter, unsalted softened to room temperature
-
butter, unsalted to serve
-
molasses, any kind to serve
-
powdered sugar to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
251.8 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1383.2 kJ /
330.6 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
34.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mac and Cheese (TM7)
20 min
Rose and Hibiscus Latte
10 min
Blueberry Cake with Cream Cheese Frosting and Lemon Curd
Brak ocen
Neapolitan Pizza
Brak ocen
Waffles
25 min
Classic White Cake
1 godz. 30 min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4 godz. 40 min
Crocodile Cupcake Cake
2 godz.
Gluten Free Pancakes and Waffles
45 min
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies) Metric
1 godz. 25 min
Checkerboard Sablés (Metric)
2 godz. 30 min
Classic Pancakes
50 min