Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
TM6 TM5

Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)

5.0 ( 1 ocena )

Składniki

Dough

  • 45 g sugar
  • 115 g water room temperature
  • 30 g butter, unsalted plus extra, to grease
  • 2 ¼ tsp dried yeast
  • 255 g whole milk room temperature
  • 595 g all purpose white flour
  • 2 tsp salt
  • all purpose white flour to dust

Toutons

  • 255 g vegetable oil to fry

Bread

  • butter, unsalted softened to room temperature
  • butter, unsalted to serve
  • molasses, any kind to serve
  • powdered sugar to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
330.6 kcal / 1383.2 kJ
Białko
4.9 g
Tłuszcz
19.4 g
Węglowodany
34.2 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Sód
251.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy