Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 lámina de grenetina
- 1 vaina de vainilla, partido por la mitad longitudinalmente
- 300 g de leche
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 5 yemas de huevo
- 100 g de azúcar refinada
- 4 rebanadas de pan,de jengibre
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1030.7 kJ / 246.3 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 24.7 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.4 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 102.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de caja blanco
2 Std.
Mermelada de frutos rojos con chipotle
40 min
Hogaza exprés
50 Min
Pan en capas
2 godz. 30 min
Panqué con arándanos
1h
Pan de café con pasas
2 Std. 45 Min
Greibes
1h
Pan pita
1 godz. 30 min
Risotto de bacalao y chícharos con menta
35 min
Grissinos (Palitos de pan)
1h
Cowboy
50 Min
Betún de ganache de chocolate
12h