Bolo de chocolate e frutos secos sem glúten

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 fatias

Składniki

Bolo
  • ovos
    6
  • sal
    1 pitada de
  • amêndoa c/ pele
    100 g
  • noz
    100 g
  • avelã c/ pele
    100 g
  • cacau em pó
    20 g
  • açúcar
    80 g
  • manteiga à temperatura ambiente, mais q.b. p/ untar
    150 g
Creme de avelã e cacau
  • açúcar
    100 g
  • cacau em pó
    30 g
  • pasta de avelã s/ glúten
    50 g
  • queijo-creme
    100 g
  • Mistura de frutos secos q.b. p/ guarnecer, picada grosseiramente

Wartości odżywcze na 1 fatia

Kalorie 401.2 kcal / 1678.8 kJ
Białko 9.4 g
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 23 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 10.5 g
Sód 79.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...