Magdalenas de champiñones y chocolate

Magdalenas de champiñones y chocolate

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
12 piezas

Składniki

  • aceite vegetal para engrasar
  • harina de trigo para enharinar
  • 100 g de chocolate amargo (70% cacao) en trozos
    100 g de chocolate oscuro, 99% cacao, en trozos
  • 200 g de champiñón blanco fresco reducido a la mitad
  • 120 g de leche
  • 80 g de aceite vegetal
    80 g de mantequilla
  • 1 cdita de café soluble (opcjonalnie)
  • 90 - 110 g de azúcar
  • 1 cdita de esencia de vainilla
  • 2 huevos
  • 120 g de harina de pastel (Ver Variación)
  • 30 g de cocoa en polvo, sin endulzante
  • 1 cdita de polvo para hornear
  • 1 cdita de bicarbonato de sodio

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 12 piezas

Sód 1845.3 mg
Białko 47.6 g
Kalorie 9802.8 kJ / 2342.9 kcal
Tłuszcz 143.9 g
Błonnik 15.1 g
Tłuszcz nasycony 40.9 g
Węglowodany 235.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...