Urządzenia i Akcesoria
Fish and Chips
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 portion
Składniki
-
wheat flour140 g
-
paprika1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
black pepper, ground⅛ tsp
-
panko breadcrumbs85 g
-
egg, large (65-70 g)3
-
Dijon mustard60 g
-
rösti-style hash brown, in wedges, shop-bought, frozen frozen, shoestring cut450 g
-
non-stick spray oil (opcjonalnie) to spray fries and fish
-
cod fillet, skinless thawed if frozen450 g
Tartar Sauce
-
extra virgin olive oil240 g
-
pickles, mixed in pieces85 g
-
shallot in pieces30 g
-
lemon juice30 g
-
caper, pickled drained1 tbsp
-
dill, fresh4 sprigs
-
salt½ tsp
-
black pepper, ground⅛ tsp
-
egg yolk (from chicken egg) from large eggs2
-
lemon cut into wedges1
-
malt vinegar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1028.9 mg
Białko
37.1 g
Kalorie
4374.8 kJ /
1045.6 kcal
Tłuszcz
69.5 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
68.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sheet Pan Dinners
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Quick pulled pork in beer sauce
35 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45 min
Menu: Tuna on Tomato Sauce with Rice; Peaches and Cream Dessert
45 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Brak ocen
Mini Burgers
2 godz. 40 min
One-Pot Tomato Garlic Pasta with Mussels
20 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Cholent
4 godz. 50 min
Fish and Chips
30 min
Aperol® Spritz
10 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min