Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 瓣 蒜头
- 20 克 橄榄油
- 20 克 蜂蜜
- 20 克 黄芥末
- 10 克 鲜榨柠檬汁
- 500 克 水
- 400 克 红薯 ,去皮,切约1.5厘米块
- 400 克 西兰花, 切小朵
- 800 克 新鲜三文鱼鱼排 ,4块
- ¼ 茶匙 盐
- 3 - 4 小撮 黑胡椒粉
- 150 克 菲达奶酪
- 2 汤匙 橄榄油
- ¼ 茶匙 干辣椒片
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 3101 kJ / 741 kcal
- Białko
- 57.2 g
- Węglowodany
- 35.1 g
- Tłuszcz
- 43.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.6 g
- Błonnik
- 6.6 g
- Sód
- 2391.6 mg