午餐(清蒸皖鱼、盐水菜心、番茄豆腐汤、杂粮饭)

午餐(清蒸皖鱼、盐水菜心、番茄豆腐汤、杂粮饭)

5.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
1 人份

Składniki

  • 大米 ,淘洗干净,沥干
    50 克
  • 红米 ,淘洗干净,沥干
    50 克
  • ,蒸饭用
    120 克
  • 草鱼 ,皖鱼中段
    100 克
  • 料酒
    3 克
  • ,约1小撮
    3 克
  • ,切葱花
    1 根
  • ,切丝
    2 片
  • 番茄 ,切块
    100 克
  • 10 克
  • ,蒸煮用
    400 克
  • 豆腐 ,切小块
    100 克
  • 菜心 ,切小段
    100 克
  • 150 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 437 kcal / 2375.2 kJ
Białko 30.2 g
Tłuszcz 14.4 g
Węglowodany 50.3 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 3.9 g
Sód 1424.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...