
Urządzenia i Akcesoria
午餐(清蒸皖鱼、盐水菜心、番茄豆腐汤、杂粮饭)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
1 人份
Składniki
-
大米 ,淘洗干净,沥干50 克
-
红米 ,淘洗干净,沥干50 克
-
水 ,蒸饭用120 克
-
草鱼 ,皖鱼中段100 克
-
料酒3 克
-
盐 ,约1小撮3 克
-
葱 ,切葱花1 根
-
姜 ,切丝2 片
-
番茄 ,切块100 克
-
油10 克
-
水 ,蒸煮用400 克
-
豆腐 ,切小块100 克
-
菜心 ,切小段100 克
-
水150 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
437 kcal /
2375.2 kJ
Białko
30.2 g
Tłuszcz
14.4 g
Węglowodany
50.3 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Sód
1424.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

轻松瘦身餐 第三辑
3 Przepisy
Chiny
Chiny