Tacos de tripa

4.0 3 oceny
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 26 min
2 porciones

Składniki

Cocción tripa
  • 1500 g de tripa de res limpia, desflemada y escurrida
  • 80 g de cebolla
  • 3 hojas de laurel secas
  • 2 dientes de ajo
  • 3 pimientas gordas
  • 1 cdita de sal
  • agua cantidad necesaría
Tripa dorada
  • 30 g de manteca de cerdo derretida
  • 200 g cebolla en trozo
  • 1 cubo de caldo de carne . en trozos pequeños
Pico de gallo con habanero
  • 300 g de jitomate en mitades
  • 2 chiles habaneros en mitades y sin semilla
  • 30 g de cebolla en trozos
  • ½ cdita de sal
  • 5 g de cilantro sólo las hojas

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 2 porciones

Sód 3864.7 mg
Białko 8.8 g
Kalorie 2118.8 kJ / 506.4 kcal
Tłuszcz 31.6 g
Błonnik 11.1 g
Tłuszcz nasycony 11.8 g
Węglowodany 53.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...