Spaghetti med kødboller af okse og oliven

Spaghetti med kødboller af okse og oliven

5.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portioner

Składniki

Kødboller
  • persilleblad, frisk
    10 g
  • løg kvarte
    50 g
  • sorte oliven, uden sten
    50 g
  • havsalt
    ½ tsk
  • sort peber, stødt
    ¼ tsk
  • hakket oksekød
    500 g
Pasta og sauce
  • løg kvarte
    150 g
  • fed hvidløg
    2
  • olivenolie plus 1 spsk til stegning
    15 g
  • vand
    1000 g
  • havsalt
    2 tsk
  • spaghetti
    350 g
  • creme fraiche 38 %
    80 g
  • cherrytomat halveret
    200 g
  • sort peber, stødt
    ¼ tsk

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 37 g
Kalorie 3110 kJ / 743 kcal
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 71 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie