Urządzenia i Akcesoria
Gelatina di lamponi e limoni
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
7 vasetti
Składniki
-
900 g di lamponi
-
500 g di zucchero gelificante 2:1
-
1 cucchiaino di olio di semi di girasole
-
120 g di succo di limone, spremuto fresco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Białko
1.9 g
Kalorie
1749.7 kJ /
418.2 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
9.8 g
Węglowodany
100.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Confetture
11 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Tarte Tatin
Brak ocen
Sangria al basilico e lampone
40 min
Mini pavlove con arance
1 godz. 50 min
Ketchup di zucca
Brak ocen
Sorbetto al cetriolo e limone
9 godz. 15 min
Chutney di zucca e albicocche
Brak ocen
Condimento allo yogurt
5 min
Torta di carote
1 godz. 10 min
Marmellata al frutto della passione e mango
20 min
Maionese all'avocado
15 min
Quark alle erbe aromatiche
10 min
Zuppa di gulasch
Brak ocen