Gelatina di lamponi e limoni

Gelatina di lamponi e limoni

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
7 vasetti

Składniki

  • 900 g di lamponi
  • 500 g di zucchero gelificante 2:1
  • 1 cucchiaino di olio di semi di girasole
  • 120 g di succo di limone, spremuto fresco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 vasetto

Białko 1.9 g
Kalorie 1749.7 kJ / 418.2 kcal
Tłuszcz 1.8 g
Błonnik 9.8 g
Węglowodany 100.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...