松露野菇溏心蛋三明治

松露野菇溏心蛋三明治

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

溏心蛋
  • 4 顆
  • ,(約700 克)
松露野菇醬
  • 30 克
  • 新鮮綜合菇類 ,(如: 蘑菇、香菇等等)
    300 克
  • 橄欖油
    20 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 紅蔥頭 ,切碎
    15 克
  • 清酒 ,(或白酒)
    25 克
  • 奶油乳酪 ,室溫軟化
    150 克
  • ½ 茶匙
  • 現磨黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 醬油
    5 克
  • 奶油
    15 克
  • 黑松露醬
    25 克
組裝
  • 麵包
    4 片
  • 橄欖油
  • 芝麻葉
  • 綜合嫩葉沙拉

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 403.7 kcal / 1689.2 kJ
Białko 15.5 g
Tłuszcz 27.3 g
Węglowodany 24.6 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 11.9 g
Sód 729.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...