松露野菇溏心蛋三明治
TM6

松露野菇溏心蛋三明治

(Brak ocen)

Składniki

溏心蛋

  • 4 顆 蛋
  • 水 ,(約700 克)

松露野菇醬

  • 30 克 水
  • 300 克 新鮮綜合菇類 ,(如: 蘑菇、香菇等等)
  • 20 克 橄欖油
  • 5 克 蒜頭
  • 15 克 紅蔥頭 ,切碎
  • 25 克 清酒 ,(或白酒)
  • 150 克 奶油乳酪 ,室溫軟化
  • ½ 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 現磨黑胡椒粉
  • 5 克 醬油
  • 15 克 奶油
  • 25 克 黑松露醬

組裝

  • 4 片 麵包
  • 橄欖油
  • 芝麻葉
  • 綜合嫩葉沙拉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1689.2 kJ / 403.7 kcal
Białko
15.5 g
Węglowodany
24.6 g
Tłuszcz
27.3 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Błonnik
6.5 g
Sód
729.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy