Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g Aprikosen, halbiert und entsteint
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 50 g Zitronensaft, frisch gepresst
- Wartości odżywcze
- na 1 Einmachglas
- Kalorie
- 1719.6 kJ / 411 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 100.8 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 18.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 50min
Zwetschgen-Konfitüre auf Vorrat
55 Min
Himbeer-Zitronen Gelee
Brak ocen
Erdbeerkonfitüre
1h 5min
Erdbeerkonfitüre
30min
Heidelbeer Konfitüre
45 Min
Aprikosen-Konfitüre auf Vorrat
55 Min
6-Strang-Butterzopf
2 Std. 35 Min
Zwetschgen Konfitüre
45 Min
Getränkter Orangencake
1 godz. 30 min
Schnelles Zwirbelbrot
40min
Kartoffelstock nature
55 Min