Tarta de Choco con espirales de pera

Tarta de Choco con espirales de pera

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
14 porciones

Składniki

  • 30 g de avellana
  • 85 g de mantequilla
  • 110 g de azúcar
  • 1 huevo
  • 1 yema de huevo
  • 180 g de harina de trigo
  • garbanzo blanco, seco para pre-hornear
  • 180 g de chocolate amargo
  • 170 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 2 yemas de huevo
  • 8 peras Se retira el tallo y se recortan los extremos. Recortado para que quepa por el alimentador

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 14 porciones

Sód 217.1 mg
Białko 59.9 g
Kalorie 19206.9 kJ / 4590.6 kcal
Tłuszcz 245.3 g
Błonnik 73.6 g
Tłuszcz nasycony 134 g
Węglowodany 568.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...